Firma noastră – Lider Design s.r.l. din Reşiţa – este o firmă specializată în web design şi în dezvoltarea de aplicaţii pentru internet. Oferim servicii pentru internet de toate tipurile – de la construirea de pagini web, până la promovarea lor, precum şi gazduirea pe serverele noastre. Dacă ai nevoie de o prezenţă profesională pe internet, îmbrăcată într-o haină grafică rafinată, susţinută de soluţii de baze de date, toate la cea mai înaltă calitate şi protejate de metode sigure de securitate, noi suntem cei pe care îi cauţi.

De asemenea, oferim servicii de prelucrări grafice de orice fel, tehnoredactare computerizată profesională pentru orice tip de lucrare, în vederea tipăririi (cărţi, reviste, ziare, broşuri, pliante, afişe, albume, felicitări, cărţi de vizită, bannere publicitare, materiale promoţionale de toate genurile etc.), până în faza de prepress, sau chiar până în faza finală, de tipărire.

Lider Design oferă servicii de găzduire de situri web pentru toate bugetele, pe servere rapide situate în SUA, prin departamentul propriu LiderHosting. Află mai multe amănunte aici.

Lider Design a realizat şi administrează portalul LiderWeb, o punte de legătură între Banatul Montan şi lumea întreagă, contribuind astfel – desigur, într-o mică măsură – la promovarea imaginii României mileniului III în lume.

Ziarul online Argument este, de asemenea, editat şi întreţinut de Lider Design. Citeşte zilnic ştirile publicate de Argument – Ziar online de Caraş-Severin!